Macramé decoratie-ideeën: Top 10

macramé idee

Ontdek een selectie trendy decoratie-ideeën in de wereld van macramé om inspiratie op te doen voor je bohemien interieurontwerp. De afgelopen vijf jaar heeft macramé een spectaculaire opleving in populariteit gekend. Mode- en interieurtrends gaan in de richting van een bohemian stijl die eclectische decoraties omarmt, wat logisch is gezien de link met de counterculture bewegingen van weleer, zoals de kleding van hippiegemeenschappen waar mensen hun huizen decoreerden met natuurlijke materialen die ze om zich heen vonden!

Macramé is een veelzijdig ambacht dat kan worden gebruikt om functionele objecten te maken, zoals plantophangingen en muurkunst, maar ook elegante. De vintage uitstraling van deze techniek geeft het een onmiskenbaar bohemien tintje dat je huis een natuurlijke schoonheid geeft wanneer je macramé gebruikt voor schaduwgordijnen of lampbekleding. Door de veelzijdigheid kunnen de producten van ons huis niet alleen worden gebruikt voor decoratie maar ook voor verlichting, er zijn veel manieren om ze in je interieur te verwerken!

De macramé tas 

Een essentieel modeaccessoire dat niet kan ontsnappen aan de macramé trend, vooral met de nettas of de tote bag. Ontdek de macramé tas van Maison Macramé.

macramé idee

De macramé spiegel 

De lijst van je spiegel omwikkelen met een macramé vlechtwerk is een idee dat vaak over het hoofd wordt gezien ondanks de niet te missen charme. Bezoek onze collectie macramé spiegel om je eigen spiegel te ontwerpen.

 macramé idee

De macramé hangmat 

Ideaal voor een klein dutje in de zon de macramé hangmat is een must als je je tuinmeubelen wilt veranderen met een bohemien tintje, dus ontdek onze macramé hangmat voor een welverdiende rust.

 macramé idee

De macramé lamp 

Voltooid met de lustres in massaplastic, laat het licht van je lamp filteren door een speciaal ontworpen macramé voor een unieke boho look.

 macramé idee

Het macramé vloerkleed 

Denk er ook eens over om je vloer te versieren met een tapis macramé uit ons huis voor een compleet bohemien decor.

 macramé idee

Het macramé gordijn 

Wat is er rustgevender dan het zonlicht te laten filteren door een prachtig macramé vlechtwerk? Bekijk
onze collectie macramé gordijn voor meer bohemian spirit.

 macramé idee

Macramé plant

Bekijk onze macramé plantencollectie om eenvoudig een kleine bohemian binnentuin te creëren.

 macramé idee

De macramé papierhouder 

Het zijn de details die het verschil maken.
Denk aan de port papier macramé van maison macramé voor een discrete bohemien touch die het verschil zal maken.

 macramé idee

Macramé lampenkap 

Laat je visie niet langer bederven door je plastic draden en kleed je huis aan met eenmacramé lamp verkrijgbaar in onze winkel.

 macramé idee

De macramé fauteuil 

Relax in een macramé fauteuil uit ons huis, die niet alleen een decoratief object is dat helemaal in is, maar je ook laat relaxen in een uniek en stevig vlechtwerk.

 idée macramé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *